Daca iti place sa mananci saratele bune, incearca acesata reteta. Pentru a le prepara ai nevoie de cateva ingrediente simple.
Daca iti place sa mananci saratele bune, incearca acesata reteta. Pentru a le prepara ai nevoie de cateva ingrediente simple. Se topeste putin untul, se pune untura, smantana, ouale, sarea, drojdia. Se amesteca putin ingredientele pana se dizolva drojdia. Se pune faina si se framanta in continuare. Aluatul care se rezulta nu e nici moale nici tare. Se intinde aluatul , se unge cu ou, se rade cascaval. Cine vrea poate sa puna si chimen. La 200 de grade cam 15 minute, vedeti dupa culoare, si gata .
Se servesc langa bautura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii