Saratele cu mac si susan

Daca vrei sa oferi familiei tale aperitive delicioase, pregateste saratele cu mac si susan. Aceasta reteta este foarte usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr telemea sarata de vaca
  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • mac
  • susan
  • chimen
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Daca vrei sa oferi familiei tale aperitive delicioase, pregateste saratele cu mac si susan. Aceasta reteta este foarte usor de preparat. Branza se rade pe razatoare sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta. Se pune totul intr-un castron. Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine. Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme. Se tapeteaza tava cu hartie pergament si se pun saratelele. Se ung cu ou batut si se presara mac, chimen sau susan. Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.


Saratelele cu mac si susan se servesc dupa ce s-au racit, ca si apritiv ori gustare. Se potrivesc de minune cu o bere rece.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa