Taietei cu branza

500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei lu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame jumari pregatite din cuburi de soia
  • cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati
  • 350 grame de faina
  • 250 grame branza de vaci

Mod de preparare

500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei lungi din 350 grame de faina, apoi fara capac, incalzind incet, se amesteca si 250 grame branza de vaci, zdrobita cu furculita.

Se amesteca incet, cu lingura de lemn. Apoi se adauga jumarile bine prajite, maruntite, dupa gust saram si servim cald.La servire se stropeste cu putina smantana.
Alte retete recomandate

Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu vinete

Tocanita pui cu ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca