Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Fierbe apa cu sare. Intinde branza framantata taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm
Sfarama branza, adauga faina, oua, sare si framanta totul. Fierbe apa cu sare. Intinde branza framantata taietei de grosimea unui deget si de 3-4 cm lungime. Fierbe taieteii in apa. Freaca spuma margarina, zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Adauga la crema galbenusuri, amesteca, dupa care adauga smantana, gris si taieteii fierti si raciti si amesteca cu grija. Bate spuma albusurile si pune cu grija in amestecul de branza si taietei. Unge o tava cu margarina si presara cu pesmet. Toarna preparatul in tava si coace-l in cuptor.
Alte retete recomandate
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj