Briose din drob de pui

Briosele din drob de pui sunt o minunata idee de prezentare a drobului de pui pentru masa pascala, dar nu numai. Briosele pot fi servite ca si aperitiv.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 250 gr ficat de pui
  • 250 gr inimi de pui
  • 250 gr piept de pui
  • vegeta naturala
  • sare, piper, dupa gust
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 praf pudra de chimen
  • 1 praf pudra de anason
  • 1 praf pudra de coriandru (sau cateva fire coriandru proaspat)
  • 4 oua
  • 1 lingura iaurt

Mod de preparare

E imposibil sa treaca Pastele fara sa avem si putin drob, nu? Si pt. ca multi dintre noi considera mielul o carne mai greu de digerat, iata si o varianta mai dietetica, din pui..de data aceasta sub o alta prezentare.

Se fierb inimile, ficateii si pieptul de pui. Dupa racire, se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele mentionate, pana obtinem o pasta fina (granulozitatea o reglati dupa preferinta). Ungem formele de briose cu putin ulei, le umplem cu compozitia de mai sus si dam la cuptor pana devin ferme si usor rumenite. le lasam la racit, iar abea dupa aceea le scoatem din forme, le aranjam pe platou, decoram si servim.
Enjoy!

Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepararea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.


- acest mod de prezentare arata foarte frumos pe un platou cu preparate specifice de sarbatori si prezinta avantajul portiilor individuale de drob de pui deja pregatite.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sos Pesto cu nuci si arahide

Sosul Pesto este foarte raspandit si cunoscut. Provine din Italia, dar se gaseste si la noi in aproape toate magazinele....

Sos Pesto cu nuci si arahide
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii