Cotlete de miel cu piure de telina si pesto de leurda

O reteta perfecta pentru masa de Paste!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 2 cotlete de miel
  • * menta uscata
  • * cimbru
  • * busuioc
  • * oregano
  • * sare de mare
  • * ulei
  • * piper
  • Pentru piure de telina
  • * 1 telina mica
  • * 60 g unt
  • * sare de mare
  • * 20 ml lapte

Mod de preparare

Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.

Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare, putin ulei si se amesteca foarte bine.

Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins, intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.

Preparare piure de telina

Telina se curata si se taie cubulete, apoi se pune la fiert in apa cu sare.

Se scoate intr-un bol si se paseaza, adaugand untul si laptele.

La final se trece de 2 ori printr-o sita, obtinand un piure fin.

Cotletele de miel se servesc calde alaturi de piureul de telina si pesto de leurda.

S-aveti pofta !

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...