O reteta perfecta pentru masa de Paste!
Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.
Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare, putin ulei si se amesteca foarte bine.
Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins, intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.
Preparare piure de telina
Telina se curata si se taie cubulete, apoi se pune la fiert in apa cu sare.
Se scoate intr-un bol si se paseaza, adaugand untul si laptele.
La final se trece de 2 ori printr-o sita, obtinand un piure fin.
Cotletele de miel se servesc calde alaturi de piureul de telina si pesto de leurda.
S-aveti pofta !
Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...
Desert prajitura pufoasa cu visine si cireseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj