O reteta inedita pentru sarbatorile pascale pregatita din ce avem prin frigider!
Se pun la fiert maruntaiele de la miel cu apa, sare, piper, foi de dafin. Se fierb, se clatesc si se dau prin masina de carne.
Se pun intr-un vas maruntaiele date prin masina de carne, carnea tocata, albusurile, oul crud, piper macinat, sare dupa gust, ierburi aromate, prazul tocat marunt, ceapa tocata marunt si se omogenizeaza bine compozitia.
Se pune in tavi hartie de copt si in fiecare se pune din tava se pune 1/4 din compozitie, intr-o tava se pun 4 oua fierte si curatate, in cealalta tava de pune salamul crud uscat, apoi se pune cealalta compozitie cate 1/4. Se pune prapur peste drob sau ou batut si se dau tavile la cuptor.
Se lasa la foc potrivit pana cand se coc.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj