Drob de pui cu leurda

O reteta de drob, facut cu ficat de pui si multe verdeturi

Portii
6
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 6 oua de prepelita fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • nucșoara

Mod de preparare

Tocam verdeturile.

Ficatul de pui il punem la fiert in apa fara sare.

Il lasam la racit dupa care il taiem cubulete.

Batem ouale crude pe care le amestecam cu ficatul de pui, verdeturile, sare si piper dupa gust.

Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.

Il lasam la racit dupa care il putem servi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide