Drob de pui cu leurda

O reteta de drob, facut cu ficat de pui si multe verdeturi

Portii
6
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 6 oua de prepelita fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • nucșoara

Mod de preparare

Tocam verdeturile.

Ficatul de pui il punem la fiert in apa fara sare.

Il lasam la racit dupa care il taiem cubulete.

Batem ouale crude pe care le amestecam cu ficatul de pui, verdeturile, sare si piper dupa gust.

Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.

Il lasam la racit dupa care il putem servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...