Drob de pui cu leurda

O reteta de drob, facut cu ficat de pui si multe verdeturi

Portii
6
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 6 oua de prepelita fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • nucșoara

Mod de preparare

Tocam verdeturile.

Ficatul de pui il punem la fiert in apa fara sare.

Il lasam la racit dupa care il taiem cubulete.

Batem ouale crude pe care le amestecam cu ficatul de pui, verdeturile, sare si piper dupa gust.

Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.

Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.

Il lasam la racit dupa care il putem servi.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu ton si sardine

Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.

Lasagna cu ton si sardine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii