Goulas de miel

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de miel (fara os) – cca 1 kg
  • chimen macinat 2 lingurite
  • boia dulce – 1 lingurita
  • boia iute – 1/2 lingurita
  • pasta de ardei iute (Eros Pista) – 1 lingurita
  • fasole rosie (la conserva) cca 200 g
  • ardei gras rosu – 1 buc
  • ardei gras galben – 1 buc
  • ardei gras verde – 1 buc
  • telina radacina – 1/4
  • morcovi – 2 buc
  • ceapa – 1 buc
  • apa cat sa acoperiti ingredientele
  • sare si piper – dupa gust
  • Pentru galuste:
  • faina – 2 linguri
  • ou – 1 buc
  • ulei – 1 lingura
  • sare – dupa gust

Mod de preparare

• taie pulpa de miel cubulete si pune-o in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual
• taie morcovii, ceapa si telina cuburi foarte mici si pune-le deasupra
• taie ardeii cuburi mari si adauga-i si pe acestia
• pune chimen, boia dulce, boia iute, pasta de ardei iute, sare si piper
• acopera cu apa si seteaza slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual pe modul de gatit High si lasa acolo cca 4 ore
• bate oul cu o furculita si adauga peste el treptat uleiul
• incorporeaza apoi faina si sarea amestecand constant, energic, pana obtii o compozitie omogena
• cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatit adauga fasolea
• cu 7-8 minute inainte de terminarea timpului de gatit pune din loc in loc, in vasul slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual cate o lingurita din compozitia pentru galuste
• pune capacul si mai lasa-le putin sa se gateasca – tot atunci poti verifica daca preparatul mai are nevoie de sare si piper
• dupa fix 4 ore opreste-l si savureaza-l cu placere. 

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...