Kebab de miel

Se incinge uscat o tigaie de teflon si se asaza mirodeniile uscate si se salta in tigaie pana incep sa elibereze aroma.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite chimen 2 lingurite coriandru 6 boabe ienibahar 500g came de miel tocata 2 catei de usturoi
  • zdrobiti 2 linguri pasta de rosii 1 lingurita sirop de rodii 1 lingurita oregano uscat 1/4 lingurita de boia 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat 1 praf de chilii uscat 1 lingura menta tocata ulei de masline pentru prajit

Mod de preparare

Se incinge uscat o tigaie de teflon si se asaza mirodeniile uscate si se salta in tigaie pana incep sa elibereze aroma. Se macina pentru a obtine o pudra fina. Se asaza mirodeniile si toate ingredientele intr-un bol si se amesteca bine. Din acest amestec se fac forme similare mititeilor romanesti. Se acopera si se tine cel putin o ora deopart. Se incinge un gratar sau o tigaie mare de teflon (daca folositi o tigaie, aceasta se da cu ulei)si se prajeste aproximativ 3 minute. Aveti grija sa intoarceti pe toate partile. Se transfera intr-o tava de copt si se asaza in cuptor aproximativ 8 minute la 180°C/gaz 6.


Se serveste cu salata de rosii turceasca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca