Miel cu cartofi la cuptor

Se curata carnea de pielite si tendoane si se taia in 4 felii mai groase. Se spala si se scurge de apa apoi resarati-o cu sare si piper. Bateti ouale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pulpa de miel fara os
  • 1kg cartofi noi
  •  100g alune macinate
  • 2 oua
  • 1 lingurita cimbru uscat marar
  • 100 ml ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite si tendoane si se taia in 4 felii mai groase. Se spala si se scurge de apa apoi resarati-o cu sare si piper. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau in 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de came. Se pune tava in cuptorul incins si se coace la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...