Rulada din carne tocata cu carnati

Cine nu agreaza drobul, il poate inlocui cu o delicioasa rulada din carne tocata, umpluta cu ce prefera fiecare.

Portii
10
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 k carne de porc, tocata
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lgt boia dulce
  • patrunjel verde tocat
  • 2 lg pesmet
  • miezul de paine de la 2 felii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lgt dulceata de ardei iute
  • nuca taiat grosier
  • 2 buc carnati

Mod de preparare

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine. Pe o bucata de hartie de copt, se pune jumatate din cantitatea de carne si se intinde cu ajutorul sucitorului in forma dreptunghiulara. Se unge cu dulceata de ardei iute, iar deasupra se pune nuca taiata grosier. Se ruleaza, ajutandu-ne de hartia de copt, apoi se transfera in tava in care se va coace, tapetata cu hartie de copt. Se intinde si restul de carne. Carnatii se taie in doua (eu i-am taiat pentru ca erau incovoiati si pt a putea rula mai bine carnea), se asaza pe lungime si se incepe rularea cu ajutorul hartie de copt. Pe la jumatatea rularii, se unge o fasie de carne cu putina dulceata de ardei iute si se continua rularea. Se transfera in tava si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade C. Se coace in jur de 40 de minute, se urmareste cand este gata. Este grozav de buna si calda. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...