Se spala spanacul, se opareste in apa clocotita cu o lingura de sare, se taie marunt. Intre timp se inabuse carnea in ulei si o canita de apa, dupa ce
Se spala spanacul, se opareste in apa clocotita cu o lingura de sare, se taie marunt. Intre timp se inabuse carnea in ulei si o canita de apa, dupa ce carnea este innabusita si a prins o culoare galbuie se caleste ceapa verde si usturoiul, adaugam o lingura de bulion daca dorim, in aceea compozitie de ceapa si usturoi adaugam carnea si´spanacul oparit si delickat-ul si introducem tigaia in cuptor cind este aproape gata adaugam un pic de piper si se stoarce un pic de zeama de lamaie.
Se serveste cu felii de lamaie!
Parca ieri mi-am facut si eu cont aici, ce repede a trecut timpul! Si parca va cunosc de un car de ani, asa mi se pare...
Paine de casa si doi ani de bucatarasIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.