Gustoasa si sanatoasa
Intr-un bol, amestecam bine faina cu praful de copt si o lasam deoparte. Mixam ouale intregi cu zaharul, adaugam uleiul si mixam pana se incorporeaza, adaugam treptat si laptele apoi faina. Curatam merele, le dam pe razatoare, le stoarcem de suc si le punem la calit impreuna cu zaharul, amestecand mereu pentru a nu se arde. Dupa ce merele sunt calite, la sfarsit, se adauga si putina scortisoara (1 sau 2 lingurite). Tapetam o tava cu unt si faina, turnam jumatate din compozitie in tava si dam tava la cuptor pentru 10 minute. Scoatem tava din cuptor, se adauga merele calite si deasupra, se toarna restul de compozitie. Se mai coace inca 40 de minute la foc potrivit. Se scoate din cuptor si dupa racire, se orneaza cu frisca lichida care a fost mixata inainte.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti