Chifetele de post-cartofi si vinete

retete dietetice

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 3-4 linguri faina de grau
  • 1 lingurita sare
  • 4 felii de paine

Mod de preparare

Se curata cartofii. Vinetele se coc la foc iute si se dau prin masina de tocat carne, tot prin masina dam ceapa si usturoiul, adaugam sare, oregano, paine muiata in apa si stoarsa bine, faina de grau, amestecam bine.

Luam cu o lingura compozitie si o asezam in tigaie in ulei incins, apasam usor peste chiftea sa devina plata. Se prajesc la foc iute.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...