Retete usoare de primavara
Se spala urzicile si se pun cu apa la fiert, se trage doar un clocot dupa care se opreste focul si se clatesc urzicile.
Se toaca buretii, ceapa, urzica, cateii de usturoi, se adauga sare, piper, cimbru, paine inmuiata in apa rece si stoarsa bine, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.
Se fac chiftele in podul palmei si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se servesc cu ketchup picant sau dulce dupa preferinte. Acest fel de mancare inlocuieste carnea foarte bine si sunt si foarte sanatoase. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii