Clatitele de post cu legume sunt o mancare foarte satioasa si sanatoasa potrivita pentru zilele de post, dar nu numai. Clatitele cu legume pot fi si un aperitiv delicios.
Din faina, apa minerala, sare si piper se face un aluat pentru clatitele de post, dupa care se prajesc individual.
Legumele se curata de coaja si se taie bastonase. Marul se curata de cotor si se taie si el fideluta :).
Se face o marinata din otetul balsamic, miere, ulei de masline si sare dupa gust, cu care se amesteca legumele si se lasa 5 minute ca sa se patrunda.
Se umple fiecare clatita cu amestectul de legume si se ruleaza strans. Se poate taia in jumatate sau se poate servi ca atare.
Puteti opta si pentru o umplutura de legume prajite rapid la wok, adaugand si ciuperci, varza si frunze de patrunjel.
Clatitele de post cu legume se servesc ca si gustare sau aperitiv.
Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...
Tort cu dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj