O reteta de post care dupa ce mananci te simti satul toata ziua!
1. Se pune faina intr-un castron impreuna cu sarea si apa si se framanta un aluat tare.
2. Se pun cartofii taiati rondele la fiert in apa cu sare.
3. Intr-o tigaie se caleste in ulei ceapa tocata marunt pana devine aurie.
4. Cand cartofii sunt gata se scurg de apa,se mixeaza impreuna cu ceapa prajita,se adauga 2-3 linguri de ulei,se condimenteaza dupa gust si se adauga la final patrunjel tocat.
5. Din aluatul framantat se intinde o plansa din care se decupeaza patrate ce se umplu cu compozitia de cartofi.
6. Coltunasii formati se aseaza pe un blat de lucru presarat cu faina.
7. Se pune o oala mare cu apa si sare la fiert,iar cand incepe sa clocoteasca se pun unul cate unul coltunasii.
8. Coltunasii se fierb 5-6 minute la foc mic.
9. Cand sunt gata se scot cu ajutorul unei palete si se servesc cu ceapa prajita.
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti