Fasole batuta de post

Aceasta fasole batuta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Se pune fasolea spalata intr oala, se fierbe, se pune 1 ceapa, 1 ardei, 1 morcov.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 200 ml ulei
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3 catei usturoi
  • fi dafin
  • sare
  • piper
  • rosii sau bulion
  • verdeata
  • 1 morcov

Mod de preparare

Aceasta fasole batuta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Se pune fasolea spalata intr oala, se fierbe se arunca prima apa, se pune 1 ceapa 1 ardei 1 morcov toate tocate,foi de dafin sare putin piper toate se fierb in oala subpresiune deoarece fierbe mai repede,cand e fiarta se streacoara sui se bate cu blenderul,intre timp se curata ceapa,ardeii,usturoiul ,se pun toate l;a calit se adauga buloin sau rosii,condimente si verdeata,fasolea se pune in castroane,iar seasupra se pune csosul obtinut.
Va doresc pofta buna!


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada diplomat

Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...

Desert rulada diplomat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca