Fasole batuta de post sau fasole facaluita.
Cu o seara înainte, se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat. A doua zi, se pune fasolea la fiert. Cand fasolea a fiert, se da de pe foc , se scurge de apa și se da la robot. Se adauga sare după gust și usturoiul pisat. Se amesteca bine, după care se pune in farfurii. Separat, se călește ceapa taiata marunt, in putin ulei incins. Cand ceapa devine aurie, se adauga bulionul și roșiile in bulion. Se mai lasa sa clocoteasca un pic, se amesteca bine, se adauga sare și piper după gust, apoi se ia de pe foc si se intinde peste fasolea batuta. Pofta Buna!
Iubesc sa gatesc la noua mea jucarie! :X
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj