Felii de mamaliga la cuptor

Cand ramane mamaliga de la masa nu se arunca. Feliile de mamaliga la cuptor sunt niste gustari ideale pentru perioada postului.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mamaliga
  • ulei de masline
  • oregano
  • usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cand ramane mamaliga de la masa nu se arunca.

Mamaliga rece se taie felii nu prea groase, care se ung bine cu amestecul facut din uleiul de masline, usturoiul pisat oregano, sare si piper dupa gust.

Feliile de mamaliga astfel condimentate se asaza intr-un vas de aluminiu cu marginile joase, si se baga la cuptor pana se rumenesc usor.

Nu trebuie sa se rumeneasca prea mult, deoarece se intaresc.


Sunt foarte bune servite seara, eventual cu un sote de mazare sau morcov.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!