Frigarui de legume

Retete de vara.

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • ardei gras rosu/verde
  • ceapa alba / rosie
  • dovlecel/zucchini
  • ulei de masline
  • boia dulce
  • sare
  • oregano
  • rozmarin
  • zeama de lamaie
  • miere

Mod de preparare

Eu am folosit un ardei gras rosu, 20 de ciuperci, 2 cepe albe, un dovlecel zucchini. Am spalat cipercile si le-am indepartat coditele. Am taiat zucchini felii, iar ceapa si ardeiul bucati mai maricele.

Am facut un sos din 3 linguri ulei de masline, o lingurita miere, zeama de la o jumatate de lamaie mica, o ligurita boia dulce, sare, rozmarin si oregano.

Am asezat legumele pe betele de frigarui, apoi cu ajutorul unei pensule le-am uns cu sosul pregatit.

Am asezat frigaruile pe grill la foc mediu, intorcandu-le periodic.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii