Frigarui de legume

Retete de vara.

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • ardei gras rosu/verde
  • ceapa alba / rosie
  • dovlecel/zucchini
  • ulei de masline
  • boia dulce
  • sare
  • oregano
  • rozmarin
  • zeama de lamaie
  • miere

Mod de preparare

Eu am folosit un ardei gras rosu, 20 de ciuperci, 2 cepe albe, un dovlecel zucchini. Am spalat cipercile si le-am indepartat coditele. Am taiat zucchini felii, iar ceapa si ardeiul bucati mai maricele.

Am facut un sos din 3 linguri ulei de masline, o lingurita miere, zeama de la o jumatate de lamaie mica, o ligurita boia dulce, sare, rozmarin si oregano.

Am asezat legumele pe betele de frigarui, apoi cu ajutorul unei pensule le-am uns cu sosul pregatit.

Am asezat frigaruile pe grill la foc mediu, intorcandu-le periodic.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide