Gazpacho cu aroma de portocala

Gazpacho cu aroma de portocala

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • un castravete potrivit
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa rosie
  • un catel de usturoi
  • 2 felii de portocala
  • 1/2 lingurita de chimen
  • busuioc uscat si proaspat
  • sare
  • piper
  • crutoane
  • 4 linguri de ulei de masline
  • o lingurita de otet balsamic.

Mod de preparare

Gazpacho sau supa rece de rosii

Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza.

Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...