Gazpacho cu aroma de portocala

Gazpacho cu aroma de portocala

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • un castravete potrivit
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa rosie
  • un catel de usturoi
  • 2 felii de portocala
  • 1/2 lingurita de chimen
  • busuioc uscat si proaspat
  • sare
  • piper
  • crutoane
  • 4 linguri de ulei de masline
  • o lingurita de otet balsamic.

Mod de preparare

Gazpacho sau supa rece de rosii

Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza.

Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos