Mancare de ciuperci la cuptor

Mancarea de ciuperci la cuptor este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Curatam cipercile de codita, le spalam bine, le taiem in cuburi mari.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • condimente

Mod de preparare

Mancarea de ciuperci la cuptor este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Curatam cipercile de codita, le spalam bine, le taiem in cuburi mari si le asezam in vasul pe care-l bagam la cuptorul preincins cu putina apa, pentru ca isi lasa si ele zeama... Apoi curatam ceapa, o calim si o adaugam si pe ea in vasul de la cuptor. Taiem ardeiul mai mare, morcovul in feliute rotunde si le bagam si pe le la cuptor, dupa care condimentam putin mancarica.Le lasam vreo 2 ore la foc foarte mic.


Ciupercile la cuptor le putem servi ca atare sau ca garnitura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca