Mmm....tinem post si mancam chinezesc!!!
1. Cubuletele de soia se pun la fiert in apa cu condimente/ ierburi aromatice( busuioc, oregano, magheran), iar cand sunt gata se scot si se lasa la scurs.
2. Se taie fideluță (julienne) ceapa, morcovul, ardei verde/rosu.
3. Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine cubuletele de soia dupa care se adauga legumele taiate fideluta.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute.
5. Se adauga sosul de soia, se amesteca timp de 2 min., apoi se adauga pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min.
POFTA BUNA
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii