Pastele de spanac cu legume sunt pur si simplu delicioase. O explozie de culori si arome, o mancare de post delicioasa si usor de preparat.
Curata dovleceii si morcovul, spala-i si taie-i julien.
Opareste in apa cu sare mazarea si fasolea verde rupta bucati dupa care scurge-le de apa.
Taie si ceapa solzisori, caleste-o in uleiul de masline, adauga legumele si caleste-le la foc mare cateva minute. Adauga supa de legume, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, da focul la mic si fierbe putin legumele.
Intre timp fierbe pastele al dente dupa indicatiile de pe pachet.
Adauga rosiile taiate in doua peste legume dupa ce supa de legume a scazut. Lasa-le pana se inmoaie.
Scurge pastele de apa, adauga-le in tigaia cu legume, adauga frunzele de menta si porumbul si sare si piper dupa gust.
Serveste pastele de spanac cu legume imediat. Poti adauga si bucati de tofu.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii