Pastele de spanac cu legume sunt pur si simplu delicioase. O explozie de culori si arome, o mancare de post delicioasa si usor de preparat.
Curata dovleceii si morcovul, spala-i si taie-i julien.
Opareste in apa cu sare mazarea si fasolea verde rupta bucati dupa care scurge-le de apa.
Taie si ceapa solzisori, caleste-o in uleiul de masline, adauga legumele si caleste-le la foc mare cateva minute. Adauga supa de legume, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, da focul la mic si fierbe putin legumele.
Intre timp fierbe pastele al dente dupa indicatiile de pe pachet.
Adauga rosiile taiate in doua peste legume dupa ce supa de legume a scazut. Lasa-le pana se inmoaie.
Scurge pastele de apa, adauga-le in tigaia cu legume, adauga frunzele de menta si porumbul si sare si piper dupa gust.
Serveste pastele de spanac cu legume imediat. Poti adauga si bucati de tofu.
Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...
Placinta invartita cu mere si nuciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.