Peste prajit

Avand in vedere ca pe 21 noiembrie a fost dezlegare la peste eu am pregatit atunci peste prajit.

Portii
2
Timp coacere
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste 1 kg, ulei 125 g, faina 50 g, lamaie 100 g, piper 1g , sare

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, se scot intestinele si bronhiile si se spala bine. Se portioneaza, se trece prin zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper macinat, se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte la un foc potrivit avand grija ca pestele sa fie patruns bine.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...