Risotto este oricum ai lua-o o mancare delicioasa, cremoasa, cu gust bogat. Poti prepara o mancare delicioasa de post, folosind sfecla rosie si hreanul in combinatie cu orezul. Vei obtine un risotto cu sfecla rosie, de post, delicios.
Incingeti uleiul intr-o cratita mare. Puneti ceapa si usturoiul zdrobit la calita, adaugati orezul si lasati pe foc 1 minut, amestecand continuu.
Incorporati doua polonice de supa de legume, amestecand mereu, pana e absorbita aproape complet. Continuati astfel pana terminati toata supa si orezul este cremos, aprox 20 de minute.
Adaugati sfecla rosie, mararul si hreanul si nucile. Asezonati dupa gust cu sare si pipersi mai lasati1 minut pe foc.
Serviti risotto cu sfecla rosie cald.
Am vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj