Salata de legume

O reteta delicioasa de primavara

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 Cartofi
  • 1 morcov
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1/2 sfecla rosie fiarta
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in coaja intr-o cratita cu apa si sare. Separat punem la fiert dovlecelul zucchini in coaja,morcovul curatat de coaja si buchetelele de broccoli lasate intregi. Cand legumele sunt fierte,le taiem in bucati mai mici si le punem intr-un castron. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. La sfarsit punem sfecla rosie taiata cuburi,condimentam cu sare si piper,punem ulei de masline si zeama de lamaie. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu lapte batut si rosii uscate

Chifle cu lapte batut si rosii uscate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca