Spaghetti aglio olio e peperoncino este o reteta de spaghete de post, o reteta absolut delicioasa pe care cu siguranta o sa o repetati.
1. Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, în apă cu sare. Reţineti 2-3 linguri din apa în care au fiert pastele.
2. Încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare și sotează usturoiul și fulgii de chili, până se înmoaie și se rumenesc uşor – atenţie! (usturoiul ars devine amar). Adaugă 2 linguri de apa în care au fiert pastele, după care adaugă pastele și amestecă bine cu uleiul condimentat. Se sărează și se pune pătrunjelul.
3. Se servesc presărate cu piper în farfurii încălzite în prealabil.
Reteta de spaghete a fost propusa de http://sisterskitchen.ro/
Serviti spaghetele aglio olio e peperoncino imediat.
Un desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor...
Prajitura cu mere la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura