Ciorba taraneasca de fasole cu paine prajita, pentru un pranz de Post.
Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole, se adauga cam 3 litri de apa. Cand este aproape fiarta, se adauga o ceapa, ardeiul, morcovul si rosiile toate taiate marunt si sare dupa gust. Cand este totul fiert, se calesc separat cele 2 cepe, iar cand devin aurii, se pune peste ele o lingurita de bulion dizolvat in putina apa, apoi se toarna inapoi in ciorba si se mai lasa la fiert sa dea cateva clocote. Se mai lasa cam 5 minute, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu paine prajita.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.