Supa crema de ciuperci champignon si hribi - pregatita cu blenderul Oster

O supa satioasa, 100% de post.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g Ciuperci champignon
  • 100 g Hribi
  • 1 Ceapa alba
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • Cimbru
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

In 100 ml apa clocotita adaugati hribii uscati. Ii lasati 30 de minute la hidratat. Tocati ceapa marunt, la fel si uturoiul. Ciupercile champignon le spalati bine de tot si le taiati feliute. Incingeti uleiul tr-o tigae mare, adaugati ceapa si usturoiul. Cand devin translucide ciupercile taiate feliute si hribii. Atentie apa in care au stat la hidratat nu o aruncati. Cand ciupercile s-au inmuat, adaugati apa de la hribi, apa sau supa de legume, sare si putin cimbru. Lasati sa fiarba la foc mic timp de 20 de minute. Turnati compozitia in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixati bine. Serviti calda supa!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii