O supa de post, extrem de delicoasa!
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati rosiile in doua. Le scoateti coatoarele. Le asezati intr-o tava, cu taietura in sus. Tocati esalota. Cateii de usturoi ii decojiti. Asezati legumele peste rosii. Presarati putin ulei de masline si dati-le pentru o ora la cuptor. Lasati sa se raceasca legumele pentru 5 minute si dupa le luati coaja de la legume si turnati pulpa in vasul blenderului Oster Classic Chrome. Mai adaugati putin ulei de masline, inca un catel de usturoi, platele aromatice uscate, apa calduta si sai sare. Mixati pana totul de transforma intr-o crema. Pentru pesto de patrunjel: mixati toate ingredientele pana devin o pasta fina. Serviti supa-crema de rosii cu paine calda!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa