Supa crema de urzici si leurda este o supa plina de vitamine, care se face foarte usor si este perfecta pentru zilele de post.
Urzicile proaspat culese, se aleg fir cu fir si se spala in mai multe ape. Intr-o cratita se adauga putin ulei de masline, ceapa tocata marunt, urzicile, leurda,se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza atunci cand este cazul. Dupa ce au fiert se transfera urzicile si leurda in blenderul Oster si se paseaza. Se pune din nou la fiert timp de cateva minute, condimentand supa cu putin piper si sare de mare dupa gust. Supa crema de urzici si leurda se transfera intr-un bol, se adauga cativa germeni, seminte de negrilica, putin ulei de masline si se serveste! S-aveti pofta !
M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!
Ciulama cu pui si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.