Supa crema de urzici si leurda este o supa plina de vitamine, care se face foarte usor si este perfecta pentru zilele de post.
Urzicile proaspat culese, se aleg fir cu fir si se spala in mai multe ape. Intr-o cratita se adauga putin ulei de masline, ceapa tocata marunt, urzicile, leurda,se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza atunci cand este cazul. Dupa ce au fiert se transfera urzicile si leurda in blenderul Oster si se paseaza. Se pune din nou la fiert timp de cateva minute, condimentand supa cu putin piper si sare de mare dupa gust. Supa crema de urzici si leurda se transfera intr-un bol, se adauga cativa germeni, seminte de negrilica, putin ulei de masline si se serveste! S-aveti pofta !
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii