Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Portii
10
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri lapte de cocos
  • 8 curmale mari
  • 200 gr unt de cocos
  • 3 linguri cacao
  • ½ lingurita scortisoara
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 4 linguri fulgi de cocos

Mod de preparare

Pune intr-un robot de bucatarie curmalele fara samburi, untul de cocos, cacao, scortisoara si laptele de cocos (la conserva, mai gros) si mixeaza bine pana obtii o pasta.



Formeaza bilute si pune-le pe hartie de copt.



Topeste ciocolata neagra si imbraca fiecare biluta in ciocolata, apoi presara deasupra fulgi de cocos si lasa-le sa se intareasca.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!