Pentru ca un membru al familiei are intoleranta la gluten si pentru ca-i plac mult dulciurile, ma straduiesc sa-i fac pe plac, de aceea mi-am facut provizii de produse fara gluten, iar aceasta reteta are un gust fantastic la care nici eu nu ma asteptam.
Se pun intr-un bol ingredientele uscate, se adauga apoi laptele, uleiul si se mixeaza 5 min, la inceput usor, apoi energic. Se adauga coaja de portocala confiata, se amesteca usor cu o spatula, apoi se imparte compozitia in forme de briose unse cu putin ulei, iar la cuptor vor sta 30 min, depinde de cuptor.
In acest timp se pun afinele intr-un vas mic pe foc, dupa ce s-au facut moi, se paseaza, se trece totul prin sita, se pune inapoi pe foc cu putina miere de albine, iar dupa ce s-a ingrosat, se lasa deoparte sa se raceasca. Frisca rece de la frigider, se mixeaza bine, la final se adauga sosul de afine, se amesteca usor, apoi se orneaza briosele dupa ce s-au racit.
Se pun pe platou si se servesc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii