Nu avem probleme cu glutenul, doar am incercat aceasta faina din curiozitate, iar rezultatul a fost unul neasteptat de bun; iar daca nu ma grabeam sa-l scot din cuptor, aspectul era si mai frumos iar daca cineva cu probleme vrea sa faca aceasta reteta, am cautat sa adaug si restul ingredientelor tot fara gluten.
Se amesteca intr-un bol drojdia cu putin lapte cald,se rastoarna in robot impreuna cu restul ingredientelor si se proceseaza 30min
Se imparte compozitia in doua tavi,deasupra se pune amestecul de albus doar cat se desface fara sa fie spuma,cu nuca si cacao,se marmoreaza cu furculita,se acopera tavile cu un prosop de bucatarie si se lasa 30min sa creasca
Dupa acest timp se ung cu galbenus si la cuptor vor sta 40-50min la foc mediu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii