Nu avem probleme cu glutenul, doar am incercat aceasta faina din curiozitate, iar rezultatul a fost unul neasteptat de bun; iar daca nu ma grabeam sa-l scot din cuptor, aspectul era si mai frumos iar daca cineva cu probleme vrea sa faca aceasta reteta, am cautat sa adaug si restul ingredientelor tot fara gluten.
Se amesteca intr-un bol drojdia cu putin lapte cald,se rastoarna in robot impreuna cu restul ingredientelor si se proceseaza 30min
Se imparte compozitia in doua tavi,deasupra se pune amestecul de albus doar cat se desface fara sa fie spuma,cu nuca si cacao,se marmoreaza cu furculita,se acopera tavile cu un prosop de bucatarie si se lasa 30min sa creasca
Dupa acest timp se ung cu galbenus si la cuptor vor sta 40-50min la foc mediu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii