Nu avem probleme cu glutenul, doar am incercat aceasta faina din curiozitate, iar rezultatul a fost unul neasteptat de bun; iar daca nu ma grabeam sa-l scot din cuptor, aspectul era si mai frumos iar daca cineva cu probleme vrea sa faca aceasta reteta, am cautat sa adaug si restul ingredientelor tot fara gluten.
Se amesteca intr-un bol drojdia cu putin lapte cald,se rastoarna in robot impreuna cu restul ingredientelor si se proceseaza 30min
Se imparte compozitia in doua tavi,deasupra se pune amestecul de albus doar cat se desface fara sa fie spuma,cu nuca si cacao,se marmoreaza cu furculita,se acopera tavile cu un prosop de bucatarie si se lasa 30min sa creasca
Dupa acest timp se ung cu galbenus si la cuptor vor sta 40-50min la foc mediu
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti