Ungem carnea cu uleiul de susan, sare si piper. Se incinge bine o tigaie-gratar pe care asezam carnea. O tinem pana se rumeneste pe ambele parti. Se a
Ungem carnea cu uleiul de susan, sare si piper. Se incinge bine o tigaie-gratar pe care asezam carnea. O tinem pana se rumeneste pe ambele parti.
Se amesteca la un loc ingredientele pentru dressing.
Se aseaza friptura si salata pe o farfurie, se toarna dressingul deasupra si se presara cu felii de ridichi.
Alte salate
Salata de brocoli
Salata de vinete
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti