Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe 15-20 minute, se lasa sa se raceas
Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe 15-20 minute, se lasa sa se raceasca si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind uleiul picatura cu picatura. Se adauga zeama de lamiie, sarea si piperul
Se garniseste cu masline fara simburi si citeva fire de patrunjel verde
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti