Salata de cremwursti

Se fierb crenvurstii si cartofii in coaja. Se curata cartofii de coaja si crenvurstii de pielita si se taie feliute subtiri. Se amesteca cu ceapa taia

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de crenvursti
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 50 gr. masline
  • ¼ kg rosii
  • 2 lingurite ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura mustar
  • 1 virf de lingurita zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Se fierb crenvurstii si cartofii in coaja. Se curata cartofii de coaja si crenvurstii de pielita si se taie feliute subtiri. Se amesteca cu ceapa taiata felii, cu maslinele fara simburi, cu feliile de rosii si cu sferturile de oua rascoapte. Se acopera cu un sos de mustar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...