Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita si branza pana se formeaza un sos P
Usturoiul salbatic (leurda) se curata, se marunteste si se amesteca in mixer cu semintele de pin, uleiul de rapita si branza pana se formeaza un sos Pesto. Galbenusul de ou se adauga sosului Pesto, se toarna deasupra vinul spumant si se amesteca bine.
Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Ridichiile se curata si se taie felii. Salata si laptucii se spala si se scurg. Cepele se curata si se taie felii.
Fileul de porc se taie felii subtiri, se condimenteaza cu piper si se prajesc in untul incins.
Salata, ridichiile si ceapa se aranjeaza pe o farfurie si deasupra se toarna sosul Pesto. Feliile de porc se aranjeaza deasupra, se condimenteaza cu sare si piper si se presara cu cubulete de ardei gras.
Se serveste pe farfurii plate, albe.
Se poate servi cu un pahar de Angelli Rose sau Cuvee Nobiliar sec.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti