Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta.
Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta. Facem o maioneza din ulei, doua oua fierte si unul crud.In maioneza adaugam mustar si bulion.Amestecam toate ingredientele in care mai adaugam boia dulce , piper, curry si praf de menta si otet de la gogosari. Salata trebuie sa fie foarte picanta.
Salata Vieneza o servim alaturi de cartofi copti la gratar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa