Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar

Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 grame limba de vaca sau muschi de vaca fiert taiat cubulete
  • 8 bucati castravete murat taiati feliute
  • 1 kg de ceapa taiata pestisori
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • curry
  • praf de menta
  • otet de la gogosari
  • 250 ml ulei
  • 3 oua pt maioneza
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri bulion
  • cartofi pt copt la gratar
  • felii de gogosar pt decor

Mod de preparare

Pentru Salata Vieneza cu buchete din cartofi la gratar fierbem limba sau muschiul in apa cu sare si condimente.Ceapa taiata doar o oparim in zeama de la carnea fiarta. Facem o maioneza din ulei, doua oua fierte si unul crud.In maioneza adaugam mustar si bulion.Amestecam toate ingredientele in care mai adaugam boia dulce , piper, curry si praf de menta si otet de la gogosari. Salata trebuie sa fie foarte picanta.


Salata Vieneza o servim alaturi de cartofi copti la gratar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii