File afumat de peste cu salata de legume

Salata de legume cu file de peste afumat este ideala pentru un picnic.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200 gr. file de peste afumat;
  • 150 gr. morcov;
  • 100 gr. radacina de telina;
  • 50 gr. ridiche neagra;
  • 1 praz mic;
  • 1 lingurita sos de soia;
  • 1 lingura de otet;
  • 4 linguri ulei de masline;
  • 1 varf de cutit de piper.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Curatam fileurile de peste de piele si de eventualele oase, apoi le taiem in cuburi egale. Spalam si curatam legumele, dupa care le radem pe razatoarea mica. Taiem si prazul rondele mici, iar ridichea neagra se amesteca separat cu otetul si zaharul si se lasa cam 5 minute, apoi se amesteca cu restul legumelor. Adaugam sosul de soia si uleiul de masline, apoi amestecam bine.


Pestele se poate amesteca impreuna cu legumele in salata sau se poate servi in straturi separate: peste, salata, peste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu broccoli si sos de rosii

Un pranz de post delicios!

Paste cu broccoli si sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca