Este o reteta sanatoasa si se prepara rapid
In tigaia incinsa cu putin ulei de masline, adaugam crevetii si Ii lasam 30 secunde pe o parte, apoi inca 30 secunde pe cealalta parte. Adaugam usturoiul tocat bine, sarea, patrunjelul si vinul. Mai lasam un minut pe foc si dam deoparte. Amestecam spanacul cu rosiile taiate sferturi sau jumatati daca folositi rosii cherry.
Adaugati dressingul si amestecati. Puneti pe farfurie, iar deasupra asezati crevetii si
seminte de floarea soarelui (daca aveti). Se serveste cu paine prajita. (sau fara)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii