Salata de toamna cu vinete si macrou

Salata aperitiv

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de toamna cu vinete si macrou

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
  • 4 fileuri de macrou
  • Ulei de masline
  • 1 lingurita susan negru
  • ½ cescuta alune
  • Sare de Himalaya
  • Piper mozaic
  • Patrunjel verde
  • Sos de soia light
  • 25 gr de parmezan

Mod de preparare

Se spala vinetele si se taie rondele, se sareaza si apoi se lasa un timp.

Se spala vinetele de excesul de sare si se curg, apoi se tamponeaza cu un servet.

Se trec vinetele prin faina si se frig in putin ulei de masline.

Se condimenteaza fileurile de macrou si se frig pe ambele parti.

Se taie rosiile cherry in jumatati.

Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan.

Asezam feliile de vinete pe platou, apoi bucati de macrou, rosiile chery, iar la final, presaram patrunjel, suasn si alune tocate grosier si stropim cu de ulei de masline. Radem cu peelerul de legume fasii de parmezan deasupra.

La servire adaugam sos de soia.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori