Salata aperitiv
Se spala vinetele si se taie rondele, se sareaza si apoi se lasa un timp.
Se spala vinetele de excesul de sare si se curg, apoi se tamponeaza cu un servet.
Se trec vinetele prin faina si se frig in putin ulei de masline.
Se condimenteaza fileurile de macrou si se frig pe ambele parti.
Se taie rosiile cherry in jumatati.
Intr-o tigaie nonaderenta se prajesc semintele de susan.
Asezam feliile de vinete pe platou, apoi bucati de macrou, rosiile chery, iar la final, presaram patrunjel, suasn si alune tocate grosier si stropim cu de ulei de masline. Radem cu peelerul de legume fasii de parmezan deasupra.
La servire adaugam sos de soia.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii