Se fierbe sfecla si se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori, merele se rad, pestele se curata si se taie cubulete. Din fiecare se aleg cantitati ega
Se fierbe sfecla si se taie cubulete. Ceapa se taie solzisori, merele se rad, pestele se curata si se taie cubulete. Din fiecare se aleg cantitati egale si se asaza in farfurii separate. Intr-un castron se asaza pe straturi din fiecare, pana se termina toata cantitatea de produs din fiecare categorie. Doar la sfarsit se pune un strat de maioneza. Se da la rece cateva ore inainte de a se servi.
Se recomanda un vin alb usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa