Se pune pe foc o oala cu apa in care se adauga putina sare. Cand apa fierbe se adauga pastele si se fierb (dupa cum scrie pe ambalaj). Intre timp, se
Se pune pe foc o oala cu apa in care se adauga putina sare. Cand apa fierbe se adauga pastele si se fierb (dupa cum scrie pe ambalaj). Intre timp, se spala rosiile si se taie in cubulete, maslinele se taie in doua, iar ceapa se spala si se taie marunt. Cand pastele s-au fiert se scurg de apa si se pun intr-un castron mai mare, se adauga: rosiile, ceapa, maslinele, maioneza si thonul (care inainte a fost scurs de zeama), se mesteca totul cu grija si se adauga sare dupa gust
Se poate adauga si putin patrunjel
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti