Salata cu macrou afumat

Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul). Ceapa se opareste in apa cu otet si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • macrou afumat
  • cartofi
  • sfecla rosie
  • morcov
  • ceapa
  • maioneza

Mod de preparare

Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul).

Ceapa se opareste in apa cu otet si sare.

Sfecla coapta se amesteca cu putin hrean si otet dupa gust.

Toate ingredientele se taie marunt. Se asaza pe rand: un strat cartofi, morcov, sfecla, ceapa, peste, maioneza. Apoi se repeta.

E preferabil de asezat in vas Jena transparent.

Va aparea ca o imbinare de culori foarte apetisanta.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere

 Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...

Desert placinta cu mere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca