Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul). Ceapa se opareste in apa cu otet si
Se fierb cartofii si morcovul. Sfecla rosie se fierbe sau se coace la cuptor(e de preferat, ca pastreaza gustul).
Ceapa se opareste in apa cu otet si sare.
Sfecla coapta se amesteca cu putin hrean si otet dupa gust.
Toate ingredientele se taie marunt. Se asaza pe rand: un strat cartofi, morcov, sfecla, ceapa, peste, maioneza. Apoi se repeta.
E preferabil de asezat in vas Jena transparent.
Va aparea ca o imbinare de culori foarte apetisanta.
Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj