Reteta Salata de farfalle cu peste este propusa de Jakob Hausmann utilizatorilor culinar.ro
Tomatele se oparesc, se descojesc, se scot samburii si se taie bucatele.
Se amesteca otetul cu uleiul de masline, se adauga sare si piper dupa gust. Apoi se adauga rosiile.
Pastele fainoase si tarhonul se introducin apa sarata (in momentul cand incepe sa fiarba) si se fierb pana devin „al dente”. Se scot din apa, se tin sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine, apoi se introduc in sosul de tomate.
In apa de la paste se fierbe mazarea, se lasa sa se raceasca si se adauga la paste. Se taie fileul de peste în fasii (late de cca. 1 cm) si se fierb in aburi cca. 3 minute.
Pe farfurii se dispun frunze de salata verde, deasupra salata de paste, se decoreaza cu fasiile de file de peste.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti